Gazeta.pl   Forum   Czas Wolny, Hobby   Wróżbiarstwo   Sylwusias88 z allegro - ostrzegam!

Sylwusias88 z allegro - ostrzegam!

Autor: Gość: dfdfdf IP: *.1and1.pl 28.07.11, 20:54
Pewna dziewczyna napisała tutaj, że tak użytkowniczka jest "niezrownowazona" i interesuje się ksiedzem.

Takze ja postanowilam przedstawic dowody. Oto one - kochamksiedza88.blog.pl

Natomiast co do samej dzialalnosci, to widac na pierwszy rzut oka, ze owa "wrozka" jest niezbyt normalna, reklamuje sie uporczywie na wszystkich mozliwych forach, a milosc do ksiedza i zakladanie durnego bloga o tym jedynie to potwierdza. Dodatkowo poszukajcie sobie na youtube uzytkownicki o nicku ZakochanaSmutna88, to jest dopiero hardkore w jej wykonaniu :D

Pozdrawiam i nie dajcie zarabiac dziewczynie, ktora powinna leczyc sie psychiatrycznie, a zamiast tego robi ludzi w balona, no chyba, ze zarobione pieniadze wydaje na psychotropy. ;)

Pozdrawiam :)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

SERWIS HOROSKOPY POLECA:

Horoskop codzienny

Sprawdź, co Cię dzisiaj czeka

Enneagram

Odpowiedz na pytania i określ swój typ osobowości

Horoskop miłosny

Zobacz, co gwiazdy mówią o Twoich relacjach z partnerem

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.