Tak, tak pani Marianno, przyznaje. Ma pani świętą rację. Przyznaję! Według mnie Maciek jest dobry, w robieniu z siebie pośmiewiska, a z ludzi idiotów (bo jak można nazwać zachowanie, kiedy na wizji zwraca się do człowieka: pan sam mówi bzdury - była to odpowiedź na to, kiedy jakiś pan zaprzeczał, że to, co wróżbita powiedział, było nieprawdą. starszy człowiek najpierw zadzwonił, zapytał, usłyszał wróżbę po czym coś mówił, lecz wróżbita go zaryczał, zakrzyczał i rozłączono go, że nawet nie było słychać, co starszy człowiek powiedział. po kilku minutach ten pan - starszy człowiek emeryt zadzwonił jeszcze raz i powiedział, że to, co wróżbita Maciej powiedział mu jako wróżbę, to totalne kłamstwo. Zapytał, dlaczego Maciej okłamuje i wciska kit. Z tym, że starszy pan się przejęzyczył i powiedział, że dzwonił godzinę temu i uzyskał nieprawdziwą odpowiedź; ten starszy człowiek się przejęzyczył, bo to było jakieś 10 minut wcześniej gdy dzwonił z pytaniem (wiem, bo oglądałam - były nawet filmiki z tej wpadki wróżbity, na youtube, ale jak zrobiło się o tym głośno w sieci, filmiki pokasowano) a więc wróżbita Maciej wykorzystał fakt, że ten emeryt sie przejęzyczył i powiedział coś w stylu: to pan opowiada głupoty, 2 godziny temu to myśmy nie mieli programu, po czym człowieka rozłączono.
Jestem zbulwersowana i zniesmaczona takim pospolitym chamstwem, jakie zaprezentował wróżbita Maciej. Już nawet nie chodzi o te pożal się Boże wróżby, wróżbitę takiego, czy siakiego, ale jak można do widza, na wizji powiedzieć: to pan sam opowiada bzdury. Boże Święty, co za czasy, że do telewizji biorą osoby, która prawie że łaskę robią wykonując wróżbę, za co widzowie płacą koszmarne pieniądze, nie dość, że łaska, to jeszcze obelgi typu to pan mówi bzdury...
Już nigdy nie włączę na ten kanał, a jak zobaczę ten tragikomiczny program na innym kanale, to czym prędzej przełączę.
Gość portalu: Marianna napisał(a):
> No nie zgadzam sie z tym dlatego,ze Maciek nie prosi o pytania,a wszystko mowi
> co jest prawda,co do sprawdzalnosci,no to napewno nie ma takiej osoby ktora by
> miala 100%,ale Maciek jest dobry i trzeba to przyznac
> No nie zgadzam sie z tym dlatego,ze Maciek nie prosi o pytania,a wszystko mowi
> co jest prawda,co do sprawdzalnosci,no to napewno nie ma takiej osoby ktora by
> miala 100%,ale Maciek jest dobry i trzeba to przyznac<<<<,,,,,,,,,,,,,Marianno zapraszam do mojego watku powroze ci i zobaczysz czy jest ktos czy nie ,pozdrawiam Aga