Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Ezoteryka   Szkółka Tarota   Kwiatuszek pyta o faceta .

Kwiatuszek pyta o faceta .

Autor: blue_kwiatuszek 04.02.12, 21:51
Za jaką osobę mnie postrzega facet Kapłanka, 5 monet , as kijów?
Tajemniczą jest ciekawy jak jestem , chciał by mnie odkryć , poznać , ale tym samym dostrzega , że brakuje mi do niego uczuć ,nie widzi chęci do tego abym była za nim zainteresowana . as kijów to ciekawość zasiana , jest energia działania . 5 Monet to nie moja nimożnośc poradzenia sobie w jakiś sytuacjach , małe doświadczenie .

Jak wyobraża znajomość ze mną Sprawiedliwość , paż monet, pustelnik
Nie widzi tego aby coś z tego mogło być , raczej surowo na to patrzy , chociaż interesuje go jako osoba , ktoś kto jest nowy i może wnieść coś nowego i ciekawego.
Mimo to nie jego wyobrażenie o znajomośći nie widzi czegoś bliskiego między nami pustelnik.

Jak postrzega moje zainteresowanie jego osobą ? 3kije, 9 monet , 5 kielichów?

Niby zdaje się jemu , że coś tam jest z mojej strony , jakaś przygoda chodzi mi po głowie ale 5 kielichów to żal, że jednak nic z tego bo ja nie wykazuję żadnego działania.

Czy jest mną zainteresowany 10 kielichów, Cesarzowa , Cesarz ?.
Tak i to bardzo , pociągam go i podobam się jako kobieta . Cesarzowa i Cesarz to jak para chyba oboje jednak wpadliśmy sobie w oko. 10 kielichów to związek faceta z inną kobietą .
A ja jestem Cesarzową .
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.