Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Ezoteryka   Szkółka Tarota   Prezent od wroga- nie o Tarocie

Prezent od wroga- nie o Tarocie

Autor: paruwa78 07.02.12, 09:55
Kilka lat temu otrzymałem od bliskiego mi człowieka zegarek. W międzyczasie zaistniały okoliczności, które zrobiły z nas śmiertelnych wrogów. Zegarek leżał zapomniany gdzieś na dnie szuflady z pierdołkami.

Znalazłem ten zegarek w pierwszej połowie stycznia i zacząłem nosić. Od tego momentu masa rzeczy się posypała. Ludzie z firmy pouciekali, po prostu jeden wielki bajzel. Depresja zaatakowała ze zdwojoną siłą, pojawiła się senność, otępienie, brak energii i poczucie dźwigania 30 kg kamieni na plecach.

Wczoraj rano wyrzuciłem zegarek do śmietnika. Czuję się lepiej... energia jakby wróciła, pewność siebie też. Nie spałem po południu, czuję się inaczej.

Czy to możliwe?
PS. Dziś 25 milionów w Lotto smile. Gdzieś tam w kartach przewinęło mi się Słońce wink
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.