Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Ezoteryka   Szkółka Tarota   2Monet i 7Bulaw a mezczyzni

2Monet i 7Bulaw a mezczyzni

Autor: freya_v 09.02.12, 10:22
Na poczatku zwiazku wiadomo zawsze jest rozowo.. w moim przypadku tez tak bylo do czasu kiedy relacja przerodzila sie w 7bulaw. Chcial miec czas na swoje pasje spotkania z rodzicami i rodzenstwem.. nie chcialam go nigdy osaczac miec na calkowita wylacznosc chcialam tylko sie czesciej widywac.. w rezultacie spotykalismy sie raz dwa razy na miesiac. Gorsza byla relacja 2 monet(tu inny juz facet) poswiecal mi czas jak mu akurat podpasowalo. jesli byl w okolicy moglismy sie spotkac jesli nie mial nic lepszego do roboty to odpisal na sms itp. obie te relacje wyssaly ze mnie ogromna doze energi ale dzis jestem madrzejsza o te doswiadczeniasmile mam nadzieje ze moje przyklady rozjasnia komus te niepozorne kartywink
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.