Kochani mam dylemat proszę postawi mi ktoś karty? Chciałabym zmienić pracę, bo potrzebuję się rozwijać, a tutaj niestety stoję w miejscu. Chodzi mi przede wszystkim o zmianę działu, bo firma generalnie bardzo dobrze prosperuje. I tak właśnie dzisiaj przyszła mi na pocztę oferta rekrutacja wewnętrzna na stanowisko związane z finansami spojrzałam i aż zamarzyłam o nim. Przez chwilę chciałam złożyć aplikację. Jednak niestety nie posiadam wymaganych kwalifikacji i też stąd moje pytanie czy powinnam próbować robić coś w tym kierunku by zdobyć to stanowisko? Mam tutaj też jedną znajomą osobę która myślę, że mogłaby mi dać jakieś wskazówki. Nie wiem poradźcie mi coś. Jestem młoda, jednak chciałabym się rozwijać myślę, że przecież mogłabym się wszystkiego nauczyć, a i bez doświadczenia mogliby mi mniej zapłacić dla nich byłaby korzyść i dla mnie również - ja zdobyłabym doświadczenie, a oni by zaoszczędziliby finansowo tymbardziej, że wiadomo człowiek z doświadczeniem bardziej się ceni i stawia warunki.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.