Dodaj do ulubionych

jagoda kamczacka

22.05.10, 11:23
Mam działkę w bardzo pięknym, czystym od chemii, dalekim od miasta
miejscu. Za miesiąc będę przerabiała moją jagodę:)na: dżem z jagód,
konfitura z jagód, jagody w sosie własnym. Nie będzie tam żadnych E,
Żelfiksów itp. Tylko moja jagoda, cukier i woda, odpowiednio dobrane
i wrzucone w słoiczek.
W tym roku planujemy jagódką obsiać całe pole, dlatego, że ziemia
jest tam dla niej doskonała.
Mamy równiez warzywka, ale na swój użytek,oraz ogrom mięty, którą
chętnie się podzielę gratis:).
Za 2 lata planujemy wyprowadzić się na wieś na zawsze:).Wtedy
będziemy obsiewać i przetwarzać więcej, a także zaprosimy do siebie
podobnych zapaleńców jak my.
Jeśli jest ktoś chętny do dalszego zagłębiania się w temacie proszę
o maila: wiejskiemarzenia@gazeta.pl
Obserwuj wątek
Inne wątki na temat:

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka