Gazeta.pl   Forum   Sport   Piłka nożna   Wygraj Ligę   Bardzo proszę o komunikat,że WL nie ...

Bardzo proszę o komunikat,że WL nie ruszy od 5 kol

Autor: sportsmanxx1 25.08.11, 12:09
Mamy czwartkowe południe, aura prawdziwie letnia, więc warto aktywnie spędzać czas na swieżym powietrzu. O starcie WL ani widu, ani słychu - przypomina mi to tytuł jednej z niezłych komedii: "Nic nie widziałem, nic nie słyszałem".
Uprzejmie proszę pomoc techniczną wygraj ligę, aby podała oficjalny komunikat o tym, że gra nie wystartuje od 5 kolejki, bo w obecnej sytuacji byłoby to na zasadzie "last minute", a przecież chyba nie o to chodzi żeby do ostatniej chwili warować przy komputerze i sprawdzać wielokrotnie czy WL ruszyła czy nie ruszyła.
Zachowajcie resztki honoru i zasad dobrego wychowania zamieszczając stosowny komunikat.
Z góry dziękuję za wyrozumiałość... choć szczerze mówiąc nie wierzę w dobre intencje organizatorów - może jednak wkońu mnie i innych graczy zaskoczycie czymś pozytywnie.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.