Dziękuję Panom Prezesom za lata wspólnej gry, za emocje i czasem niezłe polemiki. Będzie mi Was brakowało.
Dziękuję Twórcom tej gry, bo mimo żałosnego końca przez parę lat była bezkonkurencyjna. Szkoda tylko, że ZESPÓŁ nie słuchał głosu Prezesów. Może jeszcze byśmy się nią podniecali?
Nie dziękuję, a właściwie przeklinam tych wszystkich indolentów informatycznych, którzy w swoim zadufaniu myśleli iż podołają zadaniu zmiany gry. A teraz zabrali swoje zabawki i poszli do innej piaskownicy. I tu mam mieszane uczucia. Z jednej strony cieszę się, że są na właściwym swoim kompetencjom miejscu, ale smucę bo zamordowali moją ukochaną grę.
I prośba do Właścicieli portalu. Ukażcie winnych. Wylejcie ich na "zbity pysk" z wilczym biletem. Bo inaczej coś innego sknocą.
Pozdrawiam wszystkich fanów piłeczki z WSZYSTKICH miejscowości kibicującym WSZYSTKIM klubom
Prezes (niestety były) dobrek40
P.S. Do moderatora. proszę nie ruszać mojego wątku. cenzura to nie jest godne zajęcie.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.