• drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego

Zupa na kościach Dodaj do ulubionych

  • 25.02.03, 21:54
    Może to nie jest własciwe miejsce, bo tu tylko dietetyczne żywienie. Mam
    jednak nadzieję,że sie dowiem, czy zupa gotowana na kościach jest zdrowa.
    Oczywiście jedzą ją osoby zdrowe, nieodchudzające się, a zupa jest dokładnie
    odtłuszczona. Chodzi mi o sam wywar z kości?
    Edytor zaawansowany
    • 26.02.03, 01:24
      Taka zupa jest doskonalym zrodlem wapnia. Zwlaszcza jak jest dlugo gotowana z
      dodatkiem kwasnych warzyw.
      • 26.02.03, 03:03
        odklada wszelkie trucizny wlasnie w kosciach???
        • 26.02.03, 12:23
          w watrobie
          a co do zupy - wiecej wapnia uzyskasz z surowych warzyw i owocow niz z miesa i
          kosci
    • 07.03.03, 11:22
      Wg medycyny chinskiej wywary na kosciach maja spory udzial w rozwoju chorob
      reumatycznych
      • 07.03.03, 13:00
  • Powiadamiaj o nowych wpisach

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.