Dodaj do ulubionych

Zupa na kościach

25.02.03, 21:54
Może to nie jest własciwe miejsce, bo tu tylko dietetyczne żywienie. Mam
jednak nadzieję,że sie dowiem, czy zupa gotowana na kościach jest zdrowa.
Oczywiście jedzą ją osoby zdrowe, nieodchudzające się, a zupa jest dokładnie
odtłuszczona. Chodzi mi o sam wywar z kości?
Edytor zaawansowany
  • 26.02.03, 01:24
    Taka zupa jest doskonalym zrodlem wapnia. Zwlaszcza jak jest dlugo gotowana z
    dodatkiem kwasnych warzyw.
  • 26.02.03, 03:03
    odklada wszelkie trucizny wlasnie w kosciach???
  • 26.02.03, 12:23
    w watrobie
    a co do zupy - wiecej wapnia uzyskasz z surowych warzyw i owocow niz z miesa i
    kosci
  • 07.03.03, 11:22
    Wg medycyny chinskiej wywary na kosciach maja spory udzial w rozwoju chorob
    reumatycznych
  • 07.03.03, 13:00

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.