Gazeta.pl   Forum   Komputery   Internet i technologie - opinie   Również radzę unikać DHLu

Komentarze do artykułu

E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem handlu internetowego

Firmy kurierskie w Polsce nie nadążają za wzrostem popularności handlu internetowego - uważają właściciele sklepów online. - Ten problem spowalnia rozwój całego e-handlu

Również radzę unikać DHLu

Autor: Gość: Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 14:32
Właśnie czekam drugi dzień na przesyłkę w obrębie miasta. Pierwszego dnia ściemniali, że nie było mnie w domu. Po telefonie i wyjaśnieniu, że cały dzień czekałem na przesyłkę zmienili zdanie, że kurierowi zepsuł się zamochód i źle wbił kod niedostarczenia. Zaraz po tej rozmowie oddzwoniono do mnie z przeprosinami i informacją, że przesyłka będzie w poniedziałek o 8, a na pewno w godzinach 8-12... Więc czekam dzisiaj i czekam... o 12 zadzwoniłem zapytać gdzie jest przesyłka Pani powiedziała, że oni mają czas do 20 i że to nie ona obiecywała ósmą rano. Ciekawe czy ta przesyłka do mnie w ogóle dotrze i w jakim stanie. Odradzam!

Dla googla: opinie dhl, recencja dhl, kurier DHL
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (201-300)
(101-200)
przejdź do: 1-100 101-200 201-300 301-400 401-486
(301-400)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.