Gazeta.pl   Forum   Komputery   Internet i technologie - opinie   Re: Właśnie dlatego zawsze p...

Komentarze do artykułu

Kalendarz Google ujawnia nazwiska użytkowników usługi Gmail

Dzięki pewnej sztuczce możliwe jest poznanie imienia i nazwiska osoby kryjącej się za adresem Google Mail. Sprytni użytkownicy użyją tego triku na przykład do sprawdzania tożsamości internautów zamieszczających anonimowe posty na forach. Niewykluczone, że w ten sposób da się również odkryć personalia nieuważnego spamera lub phishera.

Re: Właśnie dlatego zawsze podaję fikcyjne dane

Autor: Gość: 4g63 IP: *.acn.waw.pl 20.07.08, 20:56
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
a tak swoją drogą, czy wy wszyscy macie jakiś rodzaj schizofrenii? nie podawać prawdziwych danych? dlaczego nie? to nie komuna! ja wszędzie podaje swoje prawdziwe dane, i nie rozumiem w czym by mi to miało przeszkodzić, ewentualnie może komuś pomóc mnie znaleźć - i dobrze, chcę być znaleziony! nie mam nic do ukrycia.. mam nawet swoje cv pod moim imieniem i nazwiskiem na goldenline! <- czasem dostanę oferte pracy - i super!

więc w czym problem schizofrenia na forum gw??
czy wypowiadają się byli sbcy? bo oni faktycznie, mogliby mieć co ukrywać!

co do artykułu, bezsensu zmarnowany kawałek gałązki na której te bzdety drukujecie! nie mówiąc o konsekwencjach w zużyciu prądu na pisaniu ich w internecie!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.