czyli znowu ten fejsbuk, juz sie odechciewa sluchac.Codziennie o facebooku gadaja jakby nie wiadomo co to bylo.Ostatnio byla nawet audycja w PR1 odnosnie portali spolecznosciowych.Sama redaktorka byla mocno zdziowiona gdy wiekszosc smsujacych do niej byla na NIE dla portali spolecznosciowych.Ta chciala usilnie przekonywac ludzi do facebooka w audycji radiowej.No ale w sumie sie nie dziwie, pewnie sama redaktorka ma tam konto, chyba 1313221332 fot i stroi minki jak malolata w komentarzach.Chyba kazdy członek polskiego radia ma konto na fecebooku.Ja mam konto na facebooku ale prawie sie tam nie udzielam i widze jak ludzie zaczynaja na to chorowac.Popieranie wpisów typu "J.bie mnie to" czy "ch... ci w d... " jak widze ze ktos znajomy "lubi to" to mysle sobie IDIOTA.Albo ten co kazda minute swojego zycia codziennego spisuje na fejsie oczywiscie z mnostwem przeklenstw w kazdym zdaniu.Tez niezbyt madre.I jeszcze do tego Polskie radio to popiera.Tylko im pogratulowac.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.