Witam,
jestem z Warszawy i chciałabym zacząć treningi z osobistym trenerem. Zalezy mi na kontrolowaniu takich ćwiczeń przez osobę uprawnioną ze względu na kwestie zdrowotne...
Zalezy mi na treningu urozmaiconym, czyli od czasu do czasu fajnie byloby pocwiczyc na swiezym powietrzu albo w domu. W kazdym razie - czy jest mozliwe znalezienie takiej osoby za przyzwoite pieniadze? Czy w ogóle jest jakakolwiek szansa, że w Warszawie sa instruktorzy, którzy wyceniaja swoje usługi mniej niż 80 - 100 zlotych za godzine??? skad w ogóle biorą się tak wysokie ceny takich treningów?
Pięknie dziękuję za: albo sprowadzenie na ziemię (czyli wytłumaczenie skąd się takie ceny biorą lub informację, że trenerów "tańszych" nie ma), lub za jakieś namiary:))
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.