Witajcie,
Wszędzie gdzie się nie spojrzy trąbią " musisz działać, bez podjęcia działania nic nie osiągniesz" i ja się z tym zgadzam, tylko co zrobić kiedy tej motywacji nie możemy nigdzie znaleźć? Co zrobić, aby tak nam się chciało jak nam się nie chce?
Wszystkim szukającym odpowiedzi "jak zacząć działać" , "jak się zmotywować", "jak zmienić swoje życie" polecam poradnik WEŹ SIĘ W GARŚĆ, mówią o niej iż jest to pierwszy poradnik, który w tak prosty i zarazem konkretny sposób pokazuje krok po kroku , jak powiedzieć STOP swojemu lenistwu, jak zacząć działać - wiem bo sama ją napisałam.
Zauważyłam jak wiele ludzi chciałoby coś w swoim życiu osiągnąć, jak mają marzenia, które chcieliby zrealizować, ale brakuje im tego czegoś, tej siły napędowej, entuzjazmu, energii, PASJI w działaniu - tak właśnie powstała Weź się w garść, jeszcze nigdzie o tym nie pisałam jesteście pierwsi, którzy mogą się o tym dowiedzieć
W mojej księgarni możecie nabyć darmowy fragment, ocenić sami czy to jest to czego potrzebowaliście,możecie również odczuć siłę jej przekazu, od razu mówię że nie jest to książka jakiś wiele na rynku, mówię w niej wprost od pierwszej strony
”Łatwo jest powiedzieć sobie – to jest za trudne, nie próbuje, bo i tak nie dam rady, ale czy to coś zmieni w twoim życiu??” Wieczne narzekanie na ludzi, na przeciwności, na zły dzień sprawi, że zamiast realizować siebie we własnym życiu, przeżyjesz je wegetując.”
- Elżbieta Maszke
pokaże ci co robić oraz czego nie robić, jeśli chcesz się zmierzyć z tą pozycją to zapraszam
ksiegarnia.e-sukces.com.pl/?p=19