kurczak w cieście po chińsku-jak zrobić? Dodaj do ulubionych


Witam
Mam ogromna prośbę, czy ktoś ma przepis na kurczaka w cieście,
takiego jakiego serwują w chińskich knajpach? Chodzi mi o takie
kulki w bardzo chrupiącym cieście(panierce?). To nie jest zwykłe
ciasto naleśnikowe, moim zdaniem to ciasto musi być z ziemniakami,
bo w smaku przypomina takie kulki ziemniaczane do smażenia. Może
któraś z Was robiła coś takiego i podzieli się przepisem. Bardzo mi
na tym zależy, bo chciałabym zabłysnąć...
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.