jak zrobic watrobke by nie wyszla sucha? Dodaj do ulubionych


dzis zakupilam watrobke wolowa na jutrzejszy obiad. nigdy nie
przepadalam za watrobka po kojarze ja z bardzo suchym, niezbyt
dobrym daniem. wiem, ze jest jakis sposob jej przyzadzenia i
wychodzi wtedy mieciutka. jak robicie watrobke by byla smaczna i
rozplywala sie w ustach?
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.