Temperatura wewnątrz pieczonego mięsa - Termosonda Dodaj do ulubionych


Wczoraj piekłam mięso na święta, karkówka indyk itp.. Przy tej
okazji przypomnialo mi się o termosondzie którą mam w wyposażeniu
piekarnika..

no i ok sonda wbita w mięso pokazała jaką ma temp wewnątrz..tylko co
mi z tego skoro nie mam bladego pojęcia jaką jakie mięso powinno
mieć temp by okazało się upieczone..
Instrukcja od piekarnika zaginela w boju wink a pewnie coś tam bylo..

Wiecie coś na ten temat..moze sa jakieś tabele, wytyczne?? Nie moge
za duzo znaleźć w necie...
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.