Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Dom i ogród   Wystarczająco Dobra Pani Domu   A smartfona to ...

A smartfona to mi jakiegoś polecicie?

Autor: fruzia80 09.02.12, 21:47
Generalnie telefonu używam głównie do rozmawiania i pisania sms'ów. Czasem dzieciakom dam pograć w jakąś gierkę. Bardzo nie lubię zmieniać aparatu, no i tak średnio co 3-4 lata zmieniam. Może jestem staroświecka, może poprostu przywiązuję się do aparatu, ale telefon nie ma mi służyć jako zabawka, ale najzwyczajniej do podstawowego użytku. No ale świat idzie do przodu, mój telefon, który używam 4 lata (ukochana nokia z klapką) już się sypie i czas zmienić na coś nowego. Mam telefon w t-mobile i do tej pory nowe aparaty, które otrzymywałam w związku z przedłużeniem umowy przekazywałam rodzince. Niedługo będzie mi przysługiwał nowy aparat, ale nie wiem naprawdę jaki wybrać. Chodzi mi po głowie jakiś smartfon, bo zdarzyło mi się kilka razy, że bardzo by mi się przydało odczytać ten zaszyfrowany kwadracik drukowany już na większości dokumentów to jest chyba QR CODE, a słyszałam, że można to odczytywać smartfonami.
Może któraś z was by mi coś doradziła, chodzi mi o niezbyt skomplikowany aparat, ale taki, który będzie mi bez zarzutów działał.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.