Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Dom i ogród   Wystarczająco Dobra Pani Domu   Pralka Bosha - ...

Pralka Bosha - zablokowała się, pomocy!

Autor: mkoltun 11.02.12, 23:43
Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże, mam pralkę bosha z wyświetlaczem, pewnie dzieciaki coś napstrykały i kompletnie nie mogę sobie z tym poradzić.

Mianowicie kiedy wybieram pokrętłem program to pralka już robi pstryk (normalnie na tym etapie pralka nic nie robiła). Potem naciskam przycisk start/pauza to pralka znów robi pstryk, tak jak to normalnie zaraz zaczęłaby prać. Ale pralka nie pierze, chociaż czas leci! Ona też tak dziwnie warczy, ale wodą się nie napełnia.

Podświetla się za to kontrolka pierwsza z lewej w 3cim rzędzie. Czyli górny rząd to temperatury, drugi rząd to takie jakby koło i klucz, no i ta ikonka w trzecim rzędzie, która przypomina jakby miednicę z parującą wodą.

Jutro nie wezwę serwisu, a na poniedziałek nie mam w co ubrać młodszego. Może któraś się zna i pomoże? Powiem tylko, że dłuższe przytrzymanie przycisku start/stop nie pomaga. Pralka się blokuje kluczem i odblokowuje przy ponownym dłuższym trzymaniu, ale problem nie znika.
--
Maciej(10.09.2007) i Tomasz(16.10.2010)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.