Dodaj do ulubionych

Czaarnuszka

06.03.17, 23:22
Zakochałam się w smaku i zapachu czarnuszki.Dodaję ją do pieczonego chleba.Do czego można ją jeszcze dodawać?.
Edytor zaawansowany
  • 07.03.17, 00:36
    Masło, twarożki, posypka sałatek, past kanapkowych jogurt/kefir...polecam kupienie albo upieczenie chlebka indyjskiego
  • 07.03.17, 11:06
    Do własnoręcznie robionego sera podpuszczkowego, do twarogu, do sałatek na bazie sałaty - ja tak używam.
  • 07.03.17, 15:39
    z dziecinstwa pamietam 'zapiekanki szwedkie" w Krakowie na Dlugiej
    troche jak bagietka, ale mniej chrupiace, z masa z pieczarek z cebula, ciasto bylo z czarnuszka - swietne polaczenie

    --
    co bylo to bylo
    co moze byc jest
    a bedzie to co bedzie
  • 20.03.17, 20:10
    co to jest ta czarnuszka????? naprawde nie wiem, prosze o info smile
  • 20.03.17, 20:27
    Ładny kwiatek, a nasionka do jedzenia big_grin
  • 20.03.17, 20:50
    nigella, niebieskie kwiatuszki, z listkami przypominajacymi troche koperek bardzo delikatne
    owocostan zasusza sie w ksztalcie zblizonym troche, ale nie za blisko , makowki

    --
    co bylo to bylo
    co moze byc jest
    a bedzie to co bedzie
  • 22.03.17, 09:53
    Dodaję go gotowania kiszonej kapusty + młode listki laurowe + łyżka oliwy z oliwek - pycha

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.