Gazeta.pl   Forum   Aktualno¶ci i Media   ¦wiat   Pytanie do felusiaka1.

Pytanie do felusiaka1.

Autor: igor-53uk 14.02.12, 17:17
czy ten facet jest normalny?
Czemu pytam o to?
Otoz wpadl mnie w rece ten artykul -Michigan is breeding poverty nu i jak to z komsomolcem bywa,jak tylko zobaczylem slowo poverty ,powiazane ze Stanami ,to odrazu moje serduszko uradowalo sie,nu mam temat na watek - W Stanach bieda,az piszczy.
Ale po przeczytaniu artykula przyszedlem do wniosku,ze tu nie o biede chodzi,a tylko o ludzka glupote:
"Since the national attention is on birth control, here’s my idea: If we want to fight poverty, reduce violent crime and bring down our embarrassing drop-out rate, we should swap contraceptives for fluoride in Michigan’s drinking water. "

otoz ,moj drogi felus,mam do ciebie kolejne pytanie-
Czy nie wiesz przypadkiem nic o tym,ze gdzies w Stanach dodaja do wody jakijs otepiacz?

Dla niekumatych w jezyku felusia objasniam:- w artykule idzie mowa o tym,zeby do wody dodawac jakies srodki antykoncepcyjne i w ten sposob walczyc z ubostwem i przestepczoscia. Oczewiscie to jest baaardzo duzy skrot.

p.s. Wpadlem na slad tego goscia,przegladajac Facebook,tam odbywa sie dosc zywa dyskusja o propozycjach tego "intelektuala".
Poleæ znajomemu Powiadomienie zosta³o wys³ane
Poleæ tê wypowied¼ znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Poka¿ wszystkie

Wysy³aj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby upro¶ciæ zarz±dzanie powiadomieniami zaloguj siê lub zarejestruj siê.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane w±tki

Zaloguj siê

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±. Regulamin.