Gazeta.pl   Forum   Aktualno¶ci i Media   ¦wiat   nie wiem jednak co USA poprawia w ameryce pd...

Komentarze do artyku³u

nie wiem jednak co USA poprawia w ameryce pd???

Autor: marcus_crassus 02.03.05, 22:40
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
glownie zabezpiecza wlasne interesy.nie ma tam zagrozenia dla demokracji.

akurat dzialanosc USA tam jest srednio politycznie potrzebna.a Pinochet byl dobry jako mniejsze zlo ze wzgledu na walke z ZSRR pod ktora mozna bylo podczepiac lewakow wtedy.

dzis ZSRR juz nie ma.a tam stosunki spoleczne rzeczywiscie czesto wygladaja jak u nas wiele wiele lat temu.akurat tam lewica nie jest czyms zlym.choc czy dobrym mam za mala wiedze zeby sie wypowiadac.

dzialania USA zawsze popieram tam gdzie maja sens.nad utrata wplywow w kraju ameryki nie bede plakal bo nie widze zagrozenia dla tego kraju przez tego socjaliste.

ludzie go wyniesli do wladzy i jak beda chcieli ludzie go odwolaja

--
forum NIE DLA ISLAMU - czy Islam zagraza Europie?? co wiesz o religii ktora zabrania przyjazni z chrzescijanami i Zydami ( tak mowi Koran !)

raport.blox.pl
Poleæ znajomemu Powiadomienie zosta³o wys³ane
Poleæ tê wypowied¼ znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Poka¿ wszystkie

Wysy³aj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby upro¶ciæ zarz±dzanie powiadomieniami zaloguj siê lub zarejestruj siê.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane w±tki

Zaloguj siê

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±. Regulamin.