Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Świat   www.wirtualnapolonia.pl

Komentarze do artykułu

www.wirtualnapolonia.pl

Autor: kozlorf 18.03.05, 09:58
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Teraz na tym rosyjskim portalu jest informacja, że artykuł został przepisany z
serwisu www.wirtualnapolonia.pl. Czy ktoś wie, co to za serwis? Jak na razie nie
można się tam dostać, zapewne nastąpiło oblężenie ;)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-160
(101-160)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.