Gazeta.pl   Forum   Edukacja   Szkoła z klasą   Elektroniczny dziennik? Może za 10 lat

Komentarze do artykułu

Elektroniczny dziennik? Może za 10 lat

Szybka wymiana informacji między szkołą a domem to argument na rzecz wprowadzenia e-dzienników. Ale internet to jednak nie to samo, co kontakt wychowawcy z rodzicem twarzą w twarz.

Elektroniczny dziennik? Może za 10 lat

Autor: Gość: jaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 09:19
U syna w szkole podstawowej jest dziennik elektroniczny i to wcale nie ogranicza kontaktu z nauczycielem.Raz na dwa miesiące są wywiadówki a jak nauczyciel chce porozmawiać z rodzicem umawia się na konsultacje.W szkole jest skaner a nauczyciele wpisują oceny na specjalnej karcie i to jest potem skanowane.To prawda,że nauczyciele mają więcej roboty,ale ja jako rodzic jestem na bieżąco z ocenami syna.Konto ucznia zabezpieczone jest hasłem dostępu,które zna tylko rodzic.Polecam dziennik elektroniczny LIBRUS.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.