Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Dom i ogród   Kura domowa:)   Kura domowa na papierze ;)

Kura domowa na papierze ;)

Autor: fancy_nino 02.02.12, 00:27
Szanowne Panie!
jestem kobietą, kucharką, sprzątaczką, dziennikarką, reporterką. Jeszcze "niemężatą" i "niedzieciatą", ale i na mnie przyjdzie pora:). Pomyślałam sobie, że tyle się robi reportaży o przedstawiciel(k)ach różnych zawodów, sportowcach etc. A nikt nie robi reportaży o Was - Waszej pracy na pełnym etacie (albo i dwóch, albo i trzech!) tylko że w domu. Dlatego szukam chętnej Pani, najlepiej z Warszawy lub okolic, która zgodziłaby się przygarnąć mnie na cały dzień i rozmawiać o sprawach ważnych i błahych. Oczywiście tekst do autoryzacji przed publikacją:) Proszę o kontakt tutaj, na forum, albo przez maila: fancy_nino@gazeta.pl lub aneta.wawrzyńczak@wp.pl
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • Kura domowa na papierze ;) - fancy_nino 02.02.12, 00:27

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.