Od tygodnia czytam Wasze Lobby i nie mogę się oderwać. Przyłapuję się na wklikiwaniu strony Lobby zaraz po włączeniu komputera..:) Mój chłopak zawsze powtarza, że uwielbia moje piersi, ale zakompleksienie podpowiadało mi: "on cie kocha i mówi ci tak tylko, żeby ci nie było przykro.." Nagle, przypadkowo i całkowicie znienacka, to forum zrewolucjonizowało moje spojrzenie na małe biusty. Dziękuję:)
Do rzeczy. Moje wymiary: luźno pod biustem 66cm; na wydechu 62-63cm/w biuście 76-77, w zwisie 79. Mam problem z dokładnym oszacowaniem, bo miarka się przesuwa, więc podaję w ten sposób.Kalkulator wyliczył mi 60B, ale wydaje mi się, że lekko zaniży wynik, ponieważ B jest na 74 w biuście. Jaki proponujecie rozmiar dla mnie i od jakiego biustonosza powinnam zacząć?
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.