> od razu chciałam zapytać czy mino tego, że nie mam za dużo lat (14) moge sobie
> kupić tabletki lub krem; Fabulous Breasts. ? nie zaszkodziło by mi czy coś? tyl
Wiesz, nikt Ci nie zabrania. Chcesz to możesz je sobie kupić, ale:
po pierwsze: one nie działają na każdy organizm. Może się okazać, ze niepotrzebnie wydasz kupę kasy.
po drugie: jesteś zdecydowanie za młoda. Chcesz sobie namieszać w hormonach, proszę bardzo, kup i łykaj, tylko nie płacz potem, że np okres Ci się zatrzymał albo masz poważne problemy z jajnikami
po trzecie:
> ko nie chce słyszeć, że mam jeszce czas. Chce wiedzieć czy moge czy nie ;P yhyy
MASZ jeszcze duuuużo czasu. Poszperaj w google i poczytaj o budowie piersi, dojrzewaniu itp. A odpowiadając wprost: nie, nie możesz.
po czwarte: właśnie obydwie złamałyśmy regulamin forum, bo tutaj takie tematy są zabronione ;) Wszystkie tutaj zachęcamy do akceptacji swojego naturalnego biustu i nie ważne czy jest on mały czy duży.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.