Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Małobiuściastych :)   Re: 64/74...

Re: 64/74-75

Autor: proszkowa 12.12.09, 14:30
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
zmierzyłam się jeszce 7 razy i ostatecznie wyszło;
pod biustem; 63 a w ; 75 :D
hmm..? szukałaam tego stanika po całym mieście.. i nikt nie miał 6O ;(( ale kupiłaam jakieś 2 staniki o rozm. 3O/65 (nawet nie pisało jaka miseczka ;//. sprawdzałam kilkakrotnie;//) . a drugi; 32/7O < tez nie bylo napisane jaka miseczka) z a jeden dałam 54.99 czyli łącznie 1OO wydalam.. te staniki są jakieś dziwne.. nawet miseczka jest na metce nie podana ani nic tylko ''3O/65'' i ''32/7O'' jestem po prostu wkurzona mam dość tych staników! wydalam stowke, a i tak sa do dupy :(( w tych co chodzilam mialy tez tak napisane ''34/75'' i tyle zadnej podanej miseczki. Prosze poradżćie mi coś. kupilam te 2 staniki i nie są prawie wcale lepsze od tych co miałam ostatnio czyli 34/75 ^^ traagedia! ;////:((( i dalej nie wiem jaki mam rozmiar kupić do tych co niby mam 6OB nikt nie ma ;/// :(((
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-300 301-400 401-500 501-508
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.