Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Małobiuściastych :)   Re: dziew...

Re: dziewczyny! kupiłam!

Autor: pierwszalitera 29.01.10, 01:05
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
martvica napisała:

> Ha, do dziś to pamiętam, mało mnie do wrzodów nie doprowadziłaś ;)

To najlepszy dowód na to, że każdego można nawrócić. :-) Tylko, że ja z ciekawości polazłam do sklepu, by zmierzyć to nieszczęsne 70F, czy G, które mi doradzano. Właściwie usłyszałam coś o 65-tkach, ale to było już dla mnie kompletna herezja. ;-) Naturalnie 70- tek powyżej D nie było, więc zaczęłam od przymiarek 75C i D. A jak zauważyłam, że 75D leży lepiej od mojego 80B, to nabrałam ochoty na zamówienie jeszcze niższego obwodu. Dlatego proponowałam autorce wątka, by poszła zmierzyć. Ja też mojego pierwszego zmierzonego stanika w dopasowanym rozmiarze nie kupiłam, a z drugim siedziałam chyba godzinę w przymierzalni, by w końcu odwiesić na wieszak. A potem zamówiłam jeszcze dwa, by oba odesłać. Ale po pierwszym zakupie wyrzuciłam wszystkie 80A i B, które miałam, bo wiedziałam, że do tych rozmiarów już nie wrócę.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.