Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Małobiuściastych :)   www.bieli...

Szukaj 6 564 forów 108 664 652 postów

Lobby Małobiuściastych :) Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tę wypowiedź znajomemu

www.bieliznakrakow.pl

Autor: marcille 05.02.10, 16:45
Witam,

jako że zamieściłam informację o sklepie internetowym w wątku Kraków- sklep
marcille, a niewiele "niekrakowianek" tam zagląda pozwalam sobie założyć nowy
wątek.

Ofertę sklepu zobaczyć można na stronie www.bieliznakrakow.pl w zakładce sklep
internetowy lub bezpośrednio www.bieliznakrakow.pl/sklep/index.php

Dla 20 pierwszych klientek zapewniamy kupon rabatowy na kolekcje wiosna/lato
2010. Pierwsze zwiastuny już pod koniec lutego!!

Liczymy na cenne uwagi i propozycje odnośnie asortymentu i samego sklepu.

Pozdrawiam

marcille
--
www.bieliznakrakow.pl
www.bieliznakrakow.pl - marcille 05.02.10, 16:45    

Doskonały biustonosz sportowy

Biustonosz sportowy Anita Active HIGH LEVEL - Jestem aktywną kobietą, lubię ruch, sport i komfort! Dzięki biustonoszowi sportowemu marki Anita zapominam w czasie aktywności, że mam biust, nic mi nie przeszkadza i nie skacze...

Wygoda, wygląd, funkcjonalność

Effuniak Jeansowy Plunge - Jest przyjemnie ścisły i niesamowicie wygodny, zapewnia idealne podtrzymanie, ale nigdzie przy tym nie uwiera ani nie drapie, co niestety bywa częstym mankamentem u innych marek. Plunge Jeansowy jest chyba ciut mniej zabudowany pod pachami niż inne Effuniaki, co po latach obcinania sobie rąk i piłowania pach Freyowymi szelkami wychodzi mi na dobre. Idealnie dopasowany konstrukcyjne mostek...

Wprost idealny do dekoltów!

Masquerade Polka, szaro -różowa - Miseczki pięknie skonstruowane - robią nawet z niezbyt jędrnego już biustu cudo dekolt. Zbierają, trzymają, po prostu dla mnie ideał! Mogę skakać, schylać się, nic nie spada, wypada...
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.