Jak dotąd mój jedyny w miarę poprawny stanik (byłby idealny, gdyby miał minimalnie większe miseczki). Mam rozmiar 65D (moje wymiary 69-70/84). Sam stanik jest bardzo ładny - kolor cappuccino. Miseczki gładkie, ładnie modelują i zaokrąglają biust. Obwód stanika jest ścisły, ale elastyczny. Maksymalnie rozciąga się do 75cm, w stanie spoczynku obwód wynosi 52cm. Stanik dobrze podtrzymuje, jest bardzo wygodny, ładnie dopasowuje się do ciała. Miseczki mają wąskie łączenie, co dla mnie jest bardzo wygodne. Sam stanik zbiera piersi do środka, ale nie pushupuje ich jakoś nienaturalnie. Nie posiada wkładek, ani nie jest w środku gąbkowany. Materiał to śliska satyna, bardzo przyjemna w dotyku, tył wykonany z siateczki. Zapięcie trójstopniowe na dwie haftki, ramiączka odpinane z tyłu, z przodu już nie. Wykonanie oceniam bardzo dobrze, podobnie jak efekt w tym staniku i wygodę noszenia.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.