Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Ma³obiu¶ciastych :)   La Senza-...

La Senza-Girly & Gorgeous Rouched Ribbon

Autor: ronfleuse 17.05.08, 11:33
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
czarny i niebieski 30D - ja mam 65 pod biustem i te 65-tki sa idealne, zapinam sie na najluzniejsza haftke mimo ze dam rade zapiac sie na najciasniejsza ale nie byloby mi wygodnie, mialabym wrazenie, ze stanik ma za chwile peknac.

bardzo ladne balkonetki, lekko usztywniane, ale nie gabkowane, cieniutkie, delikatne, naprawde urocze.

aha, miska mala, za mala na moje 81-82 w biuscie. Dla porownania powiem, ze Freya Zeta 28DD byla na mnie na maksa za mala, mimo ze z tabelki wychodzi mi 28DD wlasnie. Mysle ze bede teraz celowac w 28F w stanikach Frei o standardowych miskach, liczac na troche migracji. Dla innego porowanania Panache Flamenco 28E bylo na mnie ok, raczej cwierc rozmiaru za duze w misce niz za male. Moze to byc kwestia fiszbin, LaSenza maja troche szersze fiszbiny jak na moj gust niz Freya, choc przyznam ze nie znam sie na fiszbinach. To dobre staniki dla okraglych biustow, jeszcze bardziej je zaokraglaja, jak to zreszta balkonetki. Tak wiec zamowie sobie najprawdopodobniej teraz te staniki LaSenza w rozmiarze 30DD.
www.lasenza.co.uk
te staniki wygladaja tak:
i42.photobucket.com/albums/e334/kaffanjua/niebieski.jpg
i42.photobucket.com/albums/e334/kaffanjua/czarny.jpg
Poleæ znajomemu Powiadomienie zosta³o wys³ane
Poleæ tê wypowied¼ znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Poka¿ wszystkie (1-100)
przejd¼ do: 1-100 101-200 201-300 301-309
(101-200)

Wysy³aj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby upro¶ciæ zarz±dzanie powiadomieniami zaloguj siê lub zarejestruj siê.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane w±tki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±. Regulamin.