Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Małobiuściastych :)   Re: Love ...

Re: Love Lace Bra

Autor: mag-de 21.04.09, 22:08
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Kupiłam 70F na 73/ok.89 z asymetrią.
Na all pójdzie.
Michy jakieś takie rozległe, ale płytkie. Fiszbiny za długie chyba, bo leży mi jakiś centymetr poniżej biustu, a wyżej nie podniosę, bo już włazi mi na pachy. Za szeroko wszyte i za długie ramiącha!!! (ale u mnie to stały problem). Jak jestem wyprostowana jak struna to leży w miarę, a jak lekko się poruszę michy zaczynają odstawać. Obwód wcale nie ścisły, zapięłam się od razu na najciaśniejszą haftkę. Plusem jest piękny nasycony niebieski kolor oraz to, że fiszbiny stykają się na mostku. Mam jeszcze szorty do kompletu, rozm. 38 (w biodrach mam gdzieś z 90cm), ale nie przymierzałam ich wcale, wkurzona na stanior. Wydaje się, że wypadają standardowo, czyli chyba dla mnie luźnawe nieco. Nie lubię la senzy niestety. A chciałam lubić ;-)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-300 301-309
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.