Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Małobiuściastych :)   Sylvestri...

Sylvestrine Soft - pijące fiszbiny

Autor: lillyannee 11.12.08, 20:03
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
w sklepie w przejściu podziemnym zakupiłam Sylvestrine w rozmiarze 70E. gdy pierwszy entuzjazm opadł (stanik jest naprawdę piękny, do tego przepinane ramiączka no i wreszcie brak freyowej "zmarchy") i ponosiłam stanik kilka godzin zauważyłam, że zewnętrzne części fiszbin piją mnie pod pachą.

Dotyczas nosiłam Freye (Arabella, Pollyanna)i zupełnie nie miałam takiego problemu. a najdziwniejsze jest to, że długość i rozstaw fiszbiny w Sylvestrine wydają się być b podobne do długości i rozstawu noszonych przeze mnie Arabelli 60E Purple Haze i noszonej wcześniej Pollyanny 65E (ktora teraz nieco bułkuje).

Więc nie wiem z czego to wynika? Jeśli chodzi o obwód to W Pollyannie jest podobny jak w Sylvestrine, w Arabelli rozciagnietej nieco wiekszy. Może to kwestia cieńszego niż we Freykach materiału przy fiszbinie? (tego który po założeniu biustonosza oddziela skórę od fiszbiny)

Ktoś miał podobny problem?

--
72/86-87--> 69/86-87
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-300 301-400 401-439
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.