Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Małobiuściastych :)   Re: Paris...

Re: Parisienne 65E

Autor: pta-szyn 24.03.09, 23:14
nie bój się miękkich staników tylko mierz. też zaczynałam od 65e (po przesiadce z 75b/c, a potem 65d) i dopiero w miękkim staniku zobaczyłam, że mam piersi, choć do 75b nie zawsze miałam co włożyć (bo piersi ze strachy przez 3cm gąbką uciekły w dół i pod pachy). po dwóch miesiącach mam 65f, szykuje się do 60g (gg? nieh to już przystopuje, bo się spłukałam!). gwarantuję Ci, że jedyna niedogodność, jaką odczujesz po znalezieniu odpowiedniego stanika to ubytki w portfelu, ale wygląd i zdrowie piersi są tego warte.

poza tym w sztywniejszym i nieprzejrzystym staniku nie masz gwarancji, że zobaczysz jak piersi układają się w rzeczywistości. a jak już będziesz wiedziała, że rozmiar jest dopasowany, umiesz założyć biustonosz możesz szaleć z push-upami
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-300 301-347
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.