Dziś kupiłam mój pierwszy dopasowany biustnonosz Cleo Brooke Balconnet w rozmiarze 28 E (60E). Nie mam żadnego porównania, bo jestem dopiero początkująca. Fiszbiny okalają całą pierś, stanik ładnie unosi biust i go zbiera, ale jest jedna wada miejscami odstaje górna siateczka podczas poruszania rękoma itp. czy tak może być, czy powinna zawsze i w każdej sytuacji przylegać?
Moje wymiary to pod biustem 74, a w biuście 87/88.
Planuję zakup jeszcze jednego biustonosza. Idealnie pasował mi Panache Harmony w rozmiarze 28E(60E), ale chciałabym coś bardziej wyciętego i przybliżającego piersi, by siateczka nie wystawała(najlepiej w ogule bez niej). Zatem zmierzyłam Tiffany Plunge 30D (65D), ale nie unosił zbytnio mojego biustu i obwód był zbyt rozciągliwy. Może znacie jakiś model, który by mi pasował. Myślę by zamówić Pour Moi Opium, ale nie mam pojęcia jaki rozmiar brać.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.