Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Małobiuściastych :)   Mnóstwo s...

Mnóstwo staników i wątpliwości.

Autor: peranema 21.04.10, 11:15
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Napisałam w wątku rozmiarowym na forum dużobiusciastym i niewątpliwie słusznie zostałam odesłana o wątku ratunkowego. A z moimi rozmiarami, to chyba zdecydowanie bardziej tu pasuję : )

Pozwolicie, że po prostu skopiuje swój poprzedni post.

Co prawda swój rozmiar (chyba) +/- znam, ale większość ostatnich zakupów stanikowych to porażki, więc proszę o pomoc : )

21 lat, przez większość swojego piersiowego życia ostanikowana (co prawda przez panią Hanię z Atutu, ale zawsze), nieciążowa, niekarmiąca, lekka asymetria, nosicielce piersi wydają się być szeroko rozstawione.

Ze staników, które mam/miałam:

1. Ariza 65D - wydaje się ideałem.
2. Confetti 65DD - chyba mógłby mieć lekko węższe fiszbiny, ale nie mam ich na plecach, ani nic takiego, drugi najwygodniejszy.
3. Tango plunge 65D - jedna miska idealna, druga wbija się niemiłosiernie w pierści przy górnej krawędzi.
4. Masquerade Antoinette 65DD - patrząc od góry, mam poczucie, że miski są za duże, a moje piersi w nich pływają, ale z boku, wydaje się ok. No i obwód chyba nieco przyluźny.
5. Cleo Bobbie 65DD - nosi się bardzo dobrze, aczkolwiek w mniejszej piersi nieco marszczy się materiał pod szwem. Trzeci "najlepszy"
6. Cleo George 65DD - podobno małomiseczkowy, a ja chyba potrzebowałabym jeszcze raz takich piersi, żeby zapełnić miski... A fiszbiny niebezpiecznie blisko piersi, a bywają nawet na nich. Totalna porażka.
7. Curvy Kate Princess 65 DD - przeżycie podobne do George'a. Nigdy więcej.
8. Bliżej nieokreślona Freya 60E, obwód i miska ok, ale po zdjęciu stanika na piersiach miałam ślady fiszbin...
9. Charnos superfit 65 DD - Zapięcie wymaga dwóch par rąk, nie dla mnie takie ciasności.

Czy macie pomysł w co i w jakim rozmiarze powinnam celować, żeby miało szanse być drugą dla mnie Arizą? :)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-109
(101-109)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.