Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Małobiuściastych :)   Re: Kosti...

Re: Kostium kąpięlowy 65B w Poznaniu

Autor: kulka_kulkowa 09.08.10, 22:51
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Excelso, dotknęłaś problemu, który póki co jest nierozwiązany. Nie wiem, czy w ogóle istnieje 65B w kostiumach kąpielowych :/ Lepiej poszukać jakiegoś sensownego 70A i skrócić obwód.

Ja co prawda nie z Poznania, ale myślę, że mogłabyś zrobić rekonesans (telefonicznie lub mailowo) w Yoshi i Lawendowych Wzgórzach. Na 65B szanse są marne, jeśli nie zerowe, ale może jeszcze mają zeszłoroczne 65C Cleo. One były dosyć małomiskowe.
Jest jeszcze M&S, ale nie wiem, czy małe obwody trafiły gdzieś poza Warszawę, też trzeba sprawdzić.
Małobiuściaste poznanianki, wiecie coś?

A jeśli nic nie znajdziecie, to może onlyher.pl? Agugabi zna się na małych biustach i ma asortyment, żeby je odziać.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-109
(101-109)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.