Re: Gossard Esprit jako pierwszy miękki stranik?
agnieszka.onlyher napisała:
> pewnie ten żelek na pierwszy stanik i na "diagnozę" rozmiaru to nie jest najlep
> szy pomysł. Jednak trochę tego żelu tam jest i jeśli on będzie pasował, to też
> nie jest żaden wyznacznik do dalszych poszukiwań.
Wiem, ale nie miałam tu zbyt wiele do powiedzenia. Uparła się i już, no i kolor jej się spodobał (bo ma już dość czarnych i białych staników). Na miękkie nawet nie chciała spojrzeć. Ale, jeśli trafimy z rozmiarem, to przynajmniej nie będzie miała tego koszmarnego podjeżdżania na plecach. A potem, metodą kropla drąży skałę, powoli pójdziemy dalej. Bo ciąg dalszy jak najbardziej przewiduję. Zaczęło się od tego, że nie mogła ćwiczyć na fitnessie, bo ramiączka jej spadały, skróciła je i obwód powędrował w górę. No to teraz, jeśli jej ten żelek podpasuje, to być może stwierdzi, że do ćwiczeń to on nie bardzo się nadaje, co? ;)
> Jeśli essence był za luźny i
> za duży, to pewnie w jakieś 65B/C trzeba będzie Wam celować. Co do esprita to p
> owiem w ten sposób: jeśli biust jest naprawdę mocno zmęczony karmieniem, to moż
> e wystąpić wrzynanie się side supportu w pierś i stworzy to kanciastość. To mów
> ię z własnego doświadczenia nabiustnego oraz klientek z podobnymi wymiarami. Oc
> zywiście nie jest to regułą i należy spróbować, do czego zachęcam.
A widzisz, tego nie wzięłam pod uwagę. Chyba wolę nie ryzykować, bo mi się całkiem do miękkich zniechęci.
Ech, gdyby Effuniak miała halfy w kolorach innych niż czarny...
> Jestem obecnie w fazie testów miękkiego fiore z Audelle, bo póki co miękka balk
> onetka zdawała mi się leżeć najlepiej na biustach w graniach 30E/32DD i większy
> ch, ostatnio natomiast na balkonetce kopytko pokazała go na swoim biuście i zda
> je się, że miękkiej wersji fiore należałaby się większa uwaga.
Pokazywałam jej fiore u ciebie na stronie. Ewentualnie zdecydowałaby się na wersję padded ze względu na wyjmowane wkładki i możliwość zatuszowania nimi asymetrii. Co o tym myślisz?
Też widziałam Kopytko na balkonetce i zachwyciłam się. Chciałam ją pokazać siostrze, ale nie ma już jej w katalogu.
> Z pewnością na biuście pokarmieniowym i pociążowym leżą całkiem fajnie staniki
> półusztywniane typu bridgette z Keia Pink czy Rosa, czy np. bardzo już znany po
> d względem wszechstronności honeycomb z Audelle. Dolna warstwa trzyma biust w r
> yzach, a górna koronka przystosowuje się do ułożonego w staniku biustu.
Myślałam nad honeycombem, ale on podobno dużomiskowy jest i bałam się, że 65B za duży będzie, może niepotrzebnie.
A Keia Pink nie ma misek poniżej D, prawda?
> Daj znać, co wyszło z próby z espritem i żelkiem.
Dam znać. Szczerze ci napiszę, że w razie gdyby z żelkiem nie wyszło, to i tak miałam zamiar pisać do ciebie po poradę. :)
Dziękuję, że się odezwałaś. :*