Rozmiar stanika mam ustalony już od roku, ale tym razem zależy mi na rozmiarze bez zaniżania obwodu. Obecnie w miarę dobrze dobrany stanik to Masquerade Antoinette 65E, który jest już bardzo mocno wyeksploatowany, na granicy bułkowania - przy porządnym wygarnięciu. Jednak mój specyficzny biust upodobał sobie miejsce na plecach :D i mam wrażenie, że tam jest go więcej niż na klatce piersiowej. Dla ułatwienia dodam jeszcze, że przypomina raczej naleśniki, praktycznie wszystkie staniki typu balkonetka wbijają mi się krawędzią w pierś właśnie z racje tego płaskiego biustu. Marzy mi się coś miękkiego, halfcupowego. A nie za bardzo wiem jak się zabrać do ustalenia rozmiaru bez zaniżenia obwodu. Celować w 70E, DD, D?
--
Sprzedam Effuniaka "Akwarelę" 70DD noszona jeden dzień- info na giełdzie.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.