Spokojnie kochani kierowcy 25 czerwca spotkamy się ponownie ;D , Jak ja was kocham moi kochani już tęsknie za waszymi minami i napadami agresji . Wy mi życie utrudniacie dzień w dzień gdyż zamiast jechać zbiorkomem każdy z was jedzie sam w blachosmrodzie i nie myśli o innych tylko o sobie . Zrobili bus pasy i też się pieniliście ;D
Kochani moi przepraszam wszystkich pasarzeró zbiorkomu , ale raz w miesiącu jak te 15 minut dłużej postoicie w korku nic się wam nie stanie , a kierowcy frustraci to im juz wszytko jedno czy stoją 20 czy 30 minut dla nich najważniejsze jest to by nikt inny nie robił korków po za nimi ;D Nikt nie lubi konkurencji ;D
A dzięki Masie może Władza zrozumie żeby z każdą remontowaną ulicą budowali ścieżki , tak byśmy nie musieli jeździć po ulicach i chodnikach . Ja też płacę podatki i chcę mieć ścieżki rowerowe ;D
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.