-
Nadmiar znaków wykrzyknienia i zapytania czyni Twą wypowiedź
całkowicie niewiarygodną.
--
Opuszczam ten wątek na zawsze!
-
Gość: marcin_radwanski
09.07.10, 09:37
Odpowiedz
Twa wypowiedź czyni twój mózg i zmysł zrozumienia bezczynnym :) Co
ma ilość owych, przytoczonych znaków do sensu wypowiedzi?
Typowy śmietnikow troll!
-
umyj auto na zamowmycie.pl i bedzie jak nowe :) sami zobaczcie na filmik
www.youtube.com/user/SteamArtMobile?blend=1&ob=5#p/u/7/n_7HsbOQI3w
-
ja jechałam Eko 2 razy za pierwszym razem przyjechała po mnie skoda z miłym i znający warszawę kierowcą, takze wielki +
ALE ZA DRUGIM RAZEM .....TOTALNA POMYŁKA. STARY SZROT VOLVO,
KIEROWCA TAK ZAPARKOWAŁ ZE NIE MOGŁAM WEJŚĆ DO AUTA,
W ŚRODKU SMRÓD I PSIE KŁAKI.
DO TEGO PAN W OGÓLE NIE WIEDZIAŁ GDZIE MA JECHAĆ. MIAŁ JECHAC NA WILANÓW, A WYWIÓZŁ MNIE OK. 20 KM POZA MIASTO. PO CZYM STANĄ NA POBOCZU I POWIEDZIAŁ ZE NIE WIE GDZIE MA JECHAĆ. W REZULTACIE NA SPOTKANIE SPÓŹNIŁAM SIĘ OK. GODZINY. A TRASĘ POWINIEN POKONAĆ W 15 MIN. ( I jeszcze chciał zebym zaplaciła 80zł.) TAKZE EKO... NIGDY WIĘCEJ. TO JEDNA WIELKA LOTERIA, są tam rzetelni kierowcy, ale są również debile niestety.
-
A ja polecam atu po 1,40zł/km 22 717 77 77 www.atutaxi.pl
-
NAJTAŃSZE TAXI W WARSZAWIE TO ATU TAXI 22 717 77 77 tylko 1,40zł/km
-
Dno!!!IP: *.dynamic.chello.pl
Eko Taxi to totalne dno!!! Jechaliśmy w sobotę ok. 20 "przewozem osób" i facet zamiast 1,40 zł za kilometr, policzył sobie 2,57 zł/km. Już na starcie kiedy wsiedliśmy do "taksówki" na liczniku było 12,20 zł zamiast 8 zł. Taniej by było pojechać zwykłą korporacją niż tym dziadostwem. Oni myślą, że naciąganie klientów, im nie zaszkodzi.
-
> PS. może ktoś wie co się stało z Happy?
jechałem kiedyś z tą korporacją. nie dość że kierowca wywiózł mnie
gdzieś za piastów zamiast na gocław, to jeszcze oczekiwał
gratyfikacji seksualnej za ten kurs.
a! i jeździłł skodą!
nie polecam nikomu tej korporacji!
--
w co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami
obalić?
-
09.07.10, 09:44
Odpowiedz
Drogi Panie,
Nie wierzę w takie pomyłki! Piastowa z Gocławiem pomylić się po
prostu nie da, choćby ze względu na nazwę...
Gratyfikacja seksualna? Hmmm, może z Pana strony :) No, ale
upodobania mniejszościowe nie mi oceniać :P
PS. porównywanie Octavii do Uno jest jak porównanie TV plazmowego do
lampowego....
-
w kierunku wawra, albo da się rozmawiać z jedną korporacją dzwoniąc
do innej to i gocław z piastowem da radę pomylić.
happy cab to szulernia, powiadam.
odradzam jeździć!
--
obalić?
-
09.07.10, 09:58
Odpowiedz
może i masz rację, choć dla mnie to jest niepojęte! Dwie różne
strony wawy, wisła podziałką i tak się pomylić???? Jeśli tak było to
ŻENADA!!!
Co do Happy - ja mam miłe doświadczenia z nimi, choćby ze względu na
uśmiechnięte gęby szoferów, stan oraz jakość aut i punktualność.
Jeśli masz inne to współczuje... Ja mimo wszystko nadal polecam :)
Choć może inaczej - polecałem do wczoraj, dopóki nie podjechało
nieszczęsne Uno...
-
> Co do Happy - ja mam miłe doświadczenia z nimi, choćby ze względu
> na uśmiechnięte gęby szoferów,
z pewnością cię podrywali. to sami geje są.
i pederaści.
--
obalić?
-
09.07.10, 10:13
Odpowiedz
lechujarek, jakoś dziwnie brzmią Twoje słowa - coś jakbyś z Globa
albo EuroLuxa był :)
Dla mnie Happy było OK a wątpie żeby kierowcy byli ciepli... Tak czy
inaczej odbiegamy od istoty posta i zaczynamy powoli spamować - mi
chodzi o syf o nazwie EKO i opinie o nim (w drugiej kwestii o to co
jest z Happy).
Pzdr
MR
-
> coś jakbyś z Globa
> albo EuroLuxa był :)
do globi nie chodzę, bo blisko mam biedroń.kę
elektroluksa też nie używam, tylko zelmera
> wątpie żeby kierowcy byli ciepli
a jak wytłumaczysz fakt że "wesoły, zadowolony" to po angielsku
zarówno "happy" jak i "gay"?
przecież to zawoalowana propozycja jest!
ja z pederastami nie jeżdzę!
> zaczynamy powoli spamować
że niby dopiero teraz?
--
obalić?
-
No to kiepsko koleżka znał teren ;-))) ale to że dzwonisz do Happy a odbiera Eko
to już z lekka podejrzane.
-
Eko taxi za 1,40 nie ma co oczekiwac, wiekszość z was mysli że podjedzie mercedes S klasa najnowszy, bądz passat wypasiony. Jesli tego oczekujecie to radze zadzwonic do merca za 2,40zł/km lub Elle taxi. Wtedy mamy wygodę, a jak zamówimy limuzynę to nawet i szampana z otwarciem drzwi przez kierowcę. Cena adekwatna do jakości. A uprzejmośc kierowcy to juz indywidualny charakter kazdego człowieka, nie mili kierowcy zdarzają sie rownież w innych korporacjach, zależy na kogo się trafi. Pzdr Aga
-
Gość portalu: marcin_radwanski napisał(a):
> porównywanie Octavii do Uno jest jak porównanie TV plazmowego do lampowego....
Masz coś przeciwko telewizorom lampowym, Kolego z p.m.k.? ;-)
www.trioda.com/forum/viewtopic.php?f=16&p=157772#p157772
--
Bufet sam się wyżywi!
Tomek Janiszewski
-
Ja zas polecam uslugi tego taksowkarza - www.yogitaxi.pl
Cena rozsadna, auto wygodne, czyste, zadbane...
-
a był trup w bagazniku
-
chciałeś skurw.....nu po taniości to miałeś, szmato jebana. zapłać
2.oo złote to mesiem pojedziesz. sku...elu. twoje rozumowanie to
totalna pomyłka jeżeli liczysz na godny twojej chrabiowskiej dupy
transport ZA POŁOWE CENY.KU...WO!
-
A ja polecam tylko Sawe lub Wawe i żadną inną no od biedy MPT reszta to
syf .
A kolega który jechał EKO zapewne pracuje w innej korporacji .
Tym bardziej że żadnej jebanej Heppy nie znam .
A skoro jej nie znam to widocznie korporacja taka sama jak jego EGo
-
Jak w tytule. Stara firma z tradycją. I nie "Pan Taksówkarz" tylko najt,najcik
vel najciak. bez licznika,. 2,10 w nocy i premia dla mieszkających za strefą 2
Taxi....;) pozdrawiam Żallupa
-
to unikajcie jak ognia skod octawii - klamki wewnetrzne sa zrobione z tandetnego chinskiego plastiku i pekaja w palcach
jesli wiec nie chcecie stac sie ofiara wyludzenia "odszkodowania" i tracic czasu na glupawe dyskusje z wlascicielem unikajcie wszelkich podrobek volkswagena
-
kolego?? nie poniosło Cie? Ty jesteś z eco i jezdzisz uno??? tak to współczuje.......
ja latam w eco i nigdy nie miałem żadnych zażaleń... pozdro ... dla zadowolonych klijentów...
-
Won z forum chamie! Nie umiesz rozmawiać to idź ryczeć do obory!!
-
won piz.do niedoruch.ana śmierdzący taksiarzu w dupe tłuczony paskiem klinowym
-
Ja natomiast podzielę się pewnym ostrzeżeniem przy braniu faktury.
Ostatnio miałam przykrą sytuację. Pan taksówkarz za kurs z Centrum
na Białołękę policzył mi 70 zł (normalnie płacę ok. 50). Zażyczyłam
sobię fakturę. Pan kierowca bardzo długo ją wypisywał, gdy w końcu
ją zabrałam i wysiadłam, zauważyłam, że Pan nie wpisał swoich
danych, tylko nabazgrał jakieś głupoty.
także uwaga.
--
szkoła tańca warszawa
-
kazdy chce zarobić niestety
nie dziwie sie ze kaszlakami tam jeżdzą ludzie nie maja pieniedzy i ratuja sie taka praca
jestem kobieta i bije sie z myslami czy tam nie isc bo od pol roku szukam pracy i nic
-
Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx
19.02.11, 16:07
Odpowiedz
Nic mnie tak nie wku...a, jak pacjenci chcący fakturę na 20 złotych. Bo sobie złoty-sześćdziesiąt od podatku odliczą! Do psychiatry z takimi!
-
Tak jak już napisał 1 z twoich oponentów za ten piniądz panie to się lepiej
ciesz że ktokolwiek się zlitował nad tobą i podjechał. Zapewne kurs z klubu do
klubu? no tak co mnie to obchodzi że ciągnę boguduchawinnego gościa w środku
nocy przez pół Warszawy i zamierzam mu zapłacić 10zł no i jeszcze może maybachem
podjechać albo 750 long co najmniej. I nie mów że masz prawo tylko się zastanów,
że przecież żądasz rzeczy przeciwstawnych. Brak dojrzałości, ambicji?? Bo wiesz
ziom "w życiu trzeba mieć ambicję". Pozdrawiam.
-
Gość: Warszawianka83
13.09.10, 15:15
Odpowiedz
To była kiedyś HAPPY, teraz korporacje się złączyły i jest jedna ECO. Nie mam doświadczeń z kierowcami z ECO, bo jeżdżę przez cały czas z tymi, którzy pracowali W HAPPY:). I jest wszystko w porządku, nie ma syfu i nie śmierdzi..
-
Gość: polecam ATU TAXI
05.11.10, 20:01
Odpowiedz
JEZDZĄ PO 1,20ZL I JEST OK. 22 7444444
-
Jeżdżę eko, gdy nie chcę przepłacać. Mam gdzieś, czy jadę przez 20 minut mercedesem, czy fiatem. Jestem z eko zadowolona. Jeżeli ktoś bardzo lubi wygodę, to niech sobie zamówi prawdziwą taksówkę a nie przewóz osób.
-
Mam nadzieję ,że kiedyś i wasze zawody zostaną tak "podrobione" jak mój.
Jeździcie z czopami , którzy nie są nigdzie zarejestrowani, nie mają dzialałaności gospodarczej i nie płacą podatków.Takie to jest uczciwe właśnie(ktoś tak podsumował najtów srajtów)Zresztą ten cały podwóz osób skończy się szybciutko jak w końcu ktoś zostanie zamordowany lub zgwałcony , bo wsiadł do "jakiegoś samochodu" pijany..
To co się dzieje w Warszawie w nocy , to jakaś dzicz.Każdy kto ma samochód wozi ludzi.
JEdna z druga nawet nie wiecie czy to jest ktoś po kryminale i nie siedział za gwałt.Licensje taxi leżą i czekają po tym jak podwoźnicy zrobili awanturę.Coś jednak słabo im idzie zdawanie egzaminów(ja zdałem za pierwszym razem - tydzień intensywnej nauki)
Co najlepsze to wsiadacie do ECO sreko czy innych Atu sratu i nie wiecie ,że Ci oszuści mają "postojowe" kilka razy większe niż TAXI.Potem zdziwieni ,że kurs z miejsca A do miejsca B kosztuje dziwnie podobnie do taxi.Są korporacje TAXI , które jeżdzą tanio.Zresztą te ceny na drzwiach to zwykła psychologia.Średni kurs TAXi po mieście to 3-5 km.Ile to zaoszczędzacie ludzie na takiej trasie?2zł?! Śmieszni jesteście wszyscy.
Reasumując : Mam nadzieję ,że was spotka to samo co nas i wasze usługi będzie wykonywał ktoś inny bez szkoły i za pół ceny.Wtedy się przekonacie jak to jest.
-
jakie postojowe drozsze. eko i atu maja 24zł za godzine postoju a np ele czy sawa 60zł! wiec jak sie w korkach jedzie 30 minut to mozna i kilkadziesiat złotych zaoszczedzić! a za trzesniecie drzwiami każda korporacja w warszawie ma 6zł
-
Płacą podatki !!!!!!!!!!!
Z tego co wiem to mamy wolny rynek .
Kupujesz radio do auta w media markt za 1000zł a w necie za 600zł , gdzie kupisz cwaniaku ?
Masz wybór eko za 1.20 zł lub sawa 2.80 zł .
Jedneko stac na eko a drugiego na sawe .
Jedziesz matizem albo mercem .
wolny kraj wolny wybór .
-
Witam,
Nie rzucajcie oskarżeń, jeżeli nie macie do tego podstaw. Łatwo przychodzi oczernianie innych, równie łatwo natknąć się na nieuczciwego taksówkarza. Właśnie dlatego wybrałem EKO.
Mam taki wybór, mam taką możliwość, wybieram.
A z resztą za rok to i przewóz ma się skończyć.
-
kolego otwórz oczy to pomaga.Przede wszystkim w eko rządają zaświadczenia o niekaralności. posiadają kasy fiskalne rządają ważnych badań lekarskich psychotechnikę do końca kwietnia 2012 nie rządają licencji
-
podrobiony zawod haha.. kazdy piekarz, sklepikarz, budowlaniec i inny zwykly robol na 100% ma licencje...? zlamanie licznika 6 zl za 1km 1,40 i mozna zarobic 6 tys na czysto a wam starym cierpom z ktorych wieksza czesc to emeryci sluzb mundorowych i inni pozostali emeryci nie placacy zusu i krojacy ludzi ile sie da!!! prosty przyklad kurs z piastowa do pruszkowa z taxi na tel 120 zl (godz 1 w nocy) z eko 25 zl ;) chyba juz dalej nie ma co komentowac.... dodam jeszcze ze 2 lata temu zostalem okradziony w licencjonowanej taxi w warszawie i zapadl wyrok skazujacy.... jestem z piastowa pod warszawa i co najmniej 3 taxowkarzy ktorych znam od nas ze slupka maja bogata przeszlosc kryminalna a licencje posiadaja juz od wielu lat.... taxi to zlodziestwo i rozboj w bialy dzien !!!!
-
a ty pewnie jakis bananowy dzieciak jestes i nie wiesz co to zycie
ma facet uno i tez chce zarobic, nie zna sie na ulicach bo pewnie nowy jest i tyle
-
Witam wszystkich,
w dniu 11.12.2010 o godz 16.49 zamówiłem taxi eko na Stegny na godzinę 18.00 wybierałem się z rodziną do znajomych na Kabaty. O godzinie 18.00 stoimy wszyscy pod blokiem pogoda koszmarna padał mocny śnieg mija 10min a taxi nie ma więc dzwonie z zapytaniem co jest pani z centrali oznajmia że skontaktuje się z kierowcą taxi, mija kolejne 10-15min i dzwoni do mnie jakiś pan który mówi że kierowca miał awarię i nie dojedzie więc się pytam to co teraz a on że nie ma wolnych samochodów i niech sobie sam radzę. TOTALA OLEWKA KLIJENTA drodzy Warszawiacy ja rozumiem że są tani ale obsługa jest wielką poraszką nie wspomne że jeźdżą totalnymi słomami u mnie pod bokiem parkuję Skoda Faforit biała totalny złom który powinien być już na szrocie. Wybór należy do was ale ja już NIGDY NIE SKORZYSTAM z eko taxi.
-
Gość: kierowca EKO TAXI
16.12.10, 12:20
Odpowiedz
Dajcie szansę tej firmie. Start w przewozie w stolicy to ciężka sprawa, zwłaszcza gdy istnieje konkurencja! 80% z Nas to normalni, uczciwi ludzie. Auta? No cóż! Nie stać Nas jeszcze na wymiany, bo dopiero zaczęliśmy, nie mniej jednak, mój poczciwy Passat B3 jest w lepszym stanie jak większość zdezelowanych Fiatów marea z MPT! Jeden kierowca , matoł jak to ująłeś, nie powinien być wizytówką całej korporacji! gdybyśmy sami natrafili na tego gostka, to pewnie kopa by zarobił! Firmie potrzeba przede wszystkim Was, klientów, ponieważ, w prawdziwej klienteli OSZOŁOM nie wytrzyma! Prędzej czy później owe UNO się wysypią... Jeszcze trzy lata temu w Globie to samo jeździło. Proponuję zapisywać numer boczny, numer rejestracyjny i składać skargi! Dwie, trzy.. i kierowcy już nie będzie! Trzeba tylko chcieć! Zarząd czy inni kierowcy, nie są wstanie poznać kierowcę tak od ręki! Każdy ma prawo do pomyłek. W firmach takich, w większości przypadków zatrudnia się młodych ludzi, którzy dopiero wystartowali! Nie zarabiamy jak MPT po 10,14tys.zł m-c!!! Potrzeba nam czasu i Was, klientów.. byśmy także wozili Was mercedesami! A takich... buraków jak z TEMATU... od ręki lać! My ich też nie chcemy...
-
Przestań pieprzyć bzdury, bo aż łzy ze śmiechu na plecy lecą. Klient zamiast być zadowolony ma spisywać numery? A co to? Policja? I gdzie z tym ma się udać by zareklamować? Do księdza na parafie? Po drugie, dopiero zaczynacie się rozwijać? Za te pieniądze to się cofacie. Po co piszesz bzdury, że będzie lepiej? Za te 1,20 z km przy takich drogich opłatach chcesz wymienić kiedyś uno? Na furmankę z kwadratowymi kołami chyba. Chcesz być uczciwą konkurencją na rynku taxi w stolicy to idz zrób licencję, zostań taksówkarzem i stosuj rozsądne ceny, adekwatne do prawdziwych kosztów. A nie na dziko, jak pastuch ze wsi. I nie wmawiaj ludziom, że to przejściowe, to nie angina lub kaszelek.
Odnośnie zarobków w MPT to przestań słuchać idiotów a zacznij rozsądnie myśleć.
-
siema!
polecam ECO :) bardzo fajnie sie z nimi jezdzi! :D
-
ludzie, zamawiacie najtansze taksowki a pozniej wypisujecie na forum.
czego sie spodziewales, ze lincoln podjedzie?
zaplac wiecej i wymagaj jakosci a jak bierzesz najtansze to nie grymas.
tak samo zawsze mnie dziwi, ze ludzie kupuja najtansze wycieczki a pozniej wybrzydzanie, ze hotel nie taki a do morza daleko.
trzeba sie cieszyc wakacjami i niska cena za nie a na niedogodnosci przymknac oko.
jesli chce sie luksusow to trzeba za nie odpowiednio zaplacic, jak sie kupuje tanie to nie struga sie pana.
-
Gość: Jeszcze klientka
23.01.11, 12:34
Odpowiedz
Owszem jeździ najtaniej większość kierowców jest ok. tylko te s**** w centrali nie wiem co one tam robią, wyw******* nie potrafią zapisać adresu , wiecznie się mylą albo dzwonią 15 minut po czasie że taksówka nie podjedzie ,ponieważ : za mało samochodów , pomyłka kierowcy:)jasne a one to święte , awaria i.t.d. Szkoda tylko że te pomyłki zdarzają się tutaj częściej niż w innych warszawskich korporacjach razem wziętych. Ostatnio czekałam w ustalonym miejscu prawie 20 minut bo Pani zapomniała przekazać kierowcy że będę z innej strony budynku, mimo że kilkakrotnie jej to zaznaczałam! Widać słuch ze zrozumieniem przekracza możliwości intelektualne tej pracownicy. Szczerze radzę zmienić tę kadrę póki jeszcze macie klientów. Kompetentny pracownik może tylko pomóc firmie, a te rozchwiane emocjonalnie Panie powinny poszukać mniej absorbującej pracy może praca na zmywaku?
-
masz absolutną rację
-
Gość: Marjano Italiano
28.01.11, 02:18
Odpowiedz
Co może być fajnego w przejażdżce z niedoświadczonym kierowcą, niemającym zielonego pojęcia o topografi nawet centrum miasta? Co jest fajnego w płaceniu pseudo taksówkarzowi za lekcje orientacji w terenie? Ludzie, ja rozumiem wszystko, każdy kiedyś zaczynał od zera ale pytania typu: Gdzie jest Żurawia, Jak dojechać na Świętokrzyską róg Czackiego nie mówiąc już, a gdzie są Stegny lub Dolny Mokotów chyba tę firmę powinny dyskwalifikować. Jak to świadczy o pasażerach?. Za byle gó... nie powinno się płacić złamanego grosza, nie mówiąc już o wygórowanych 1,20. Ktoś, kto zabiera się za pewną robotę winien mieć minimum kwalifikacji i doświadczenia a nie tylko chęci. Polak już taki jest, spod siebie zeżre, byle by tanio, nie zastanawiając się zupełnie za co płaci, grunt, że tanio.
-
marcin_radwanski napisał:
> w słuchawce usłyszałem Eko (???!!!?????), ale to pikuś akurat. Kurs ze śródmieścia,
> z Mazowieckiej do Wawra. Oczekiwanie w miarę niewielkie - 10 minut, ale reszta to
> dramat! Podjechało coś, czego nie nazwę samochodem - fiat uno
No to faktycznie skandal, oszustwo i totalna pomyłka. Skoro ma EKO w nazwie - to powinien podjechać Melexem! ;-DDDD
--
Bufet sam się wyżywi!
Tomek Janiszewski
-
ty jetes pomylka wiesniaku,jezdze ta korporacja od pol oku i jest w porzadku, nie sa to wypasione limuzyny ale co bys chcial wiesniaku za 1.20. Pozdrawiam
-
Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx
15.02.11, 11:08
Odpowiedz
Ta "oczywista oczywistość" w naszym kraju najwyraźniej nie do wszystkich dotarła. Każdy, kto ma samochód, lub przynajmniej widział kiedyś stację benzynową z cennikiem wie, że 1,20 pln za kilometr to prawie dumping. Kierowca musi zarobić, bo to jego praca, więc tnie koszty na czym się da. Na paliwie się nie da, więc oszczędza na inwestycji w auto (kupuje "taniakia" za parę stów i "tłucze" dopóki się toczy, nie serwisując). Połaszczyłeś się i wyszło ci bokiem. Chciałeś być cwany, zjeść ciastko i mieć ciastko. Trzeba było wziąć z korporacji po 3 pln/km- podjechałby nowy merc z wypachnionym kierowcą pod krawatem, bezbłędnie znającym miasto. Ile więcej byś wydał? 20pln? 50? Żałosne są takie "oszczędności", a potem narzekanie. Jak cię stać na balowanie, to stać cię i na powrót do chałupy. Chyba, że tniesz koszty, ale wtedy jesteś taki sam, jak ten kierowca z "eko", którym gardzisz!
-
JESTES TOTALNI IDIOT, DEBIL, KRETIN
-
polska to dziki kraj ta patologia pod nazwa przewóz osób jest czymś tak absurdalnym ze głowa boli,to świadczy o bezsilności państwa polskiego jak licencjonowaną taksówkę można podrabiać na, imitacje bez uprawnień ,bez znajomości miasta, z ludźmi za kierownica z przypadku ,a poza tym jaka to konkurencja to złodziejstwo okradanie prawdziwych taksówkarzy i ich rodzin oraz skarbu miasta stołecznego warszawa,te dzikie hordy czerstwych czopów widać najbardziej w nocy transportują w bydlęcych warunkach po mieście tych co myślą ze jada tanio, oszukani ,to się nazywa dziadostwo ,i pomyślcie czy chcieli byście by ktoś podrabiał wasz zawód i robił by to za pól ceny !!!!!!!!!!!! tylko taksówka z syrenka i numerkami na drzwiach bo tak jest normalnie
-
Oddaj głos na stolice
-
-
ja sie z kolega nie zgodze, kilka razy jezdzilam eko taxi i super, nie dosc ze tanio to mily normalny facet ..
-
Hahahahaha
Wysokie wymagania jak na kogoś, kto żydzi na normalną taksówkę...
Czego cżłowieku oczekujesz za 1,20 za km ??
-
a ja wczoraj zadzwonilem po takse w nocy. czekalem na miejscu o umowionej godzinie i otrzymalem telefon, ze kierowca spozni sie jakies 10 minut. 'zdarza sie' pomyslalem i poczekalem. a potem jeszcze pol godziny. i cholernie zmarzlem. dodzwonic sie do nich nie moglem, oni tez nie odzywali sie do mnie. nie polecam to najdelikatniejsze co moge powiedziec.
-
Witam!Może i masz" trochę"racji,lecz nie zgrywaj biznesmena,który za tak małą kasę wozi tyłek ,dlaczego nie korzystasz kmiocie z MPT,jak cię nie stać na dobry transport to nie pajacuj,tylko wywalaj do autokaru burasie.Pozdrawiam!
-
zgadzam sie! zamawialam 2 razy bo tanio (1,20) ALE: 1)kierowca musial wpisywac na 'gps-ie) gdzie jest ul. Grojecka! samochod smierdzacy, zardzewialy, kierowca lat 18 maks, kompletnie nie znal warszawy, pedzil 120 za chwile chamowal, nigdy wieej! 2) tez trafilam na zardzewiale uno hahahha to chyba studenci spoza warszawy jezdza ktorzy kupuja samochod za 1000zl...........
-
1,20 za km nie ma co oczekiwać że bmw podjedzie ale ja oczekiwałam jedynie że taksi przyjedzie.
Wczoraj zamówiłam 2 godziny przed czasem taksówkę 5 minut przed umówionym czasem pani mnie poinformowała że taksówka nie przyjedzie, jakaś masakra
-
naucz się ortografii nieuku, piszesz "chamowal", ile klas skończyłeś, myślę, że dwie nie więcej tłumoku, na marginesie w języku polskim nagle zatrzymać się pisze się hamować,
pozdrawiam filolog języka polskiego
-
za
darmo niczyn lepszym niż wóz drabiniasty nie pojedziesz
-
-
Od razu widać,że facet jest z konkurencji.Albo dorobkiewicz wybiera najtańszą korporację,wyszukuje pretekstów żeby zaistnieć na forum.Wstyd.Od dawna korzystam z tej korporacji i jestem zadowolony z jej usług.Bardzo dobrze że facet zmieni korporację,prawdopodobnie będzie się starał niszczyć następną.
-
Witam.
Ale to nie tak do końca, w każdej korporacji zdażają się nie stey oszołomy (nazywając to po imieniu). EKO jest wogóle OK maja auta jakie maja ale się starają i idzie to ku lepszemu. Więc jeśli mam jezdzić za 1.8 minimum albo więcej to wolę jechać za 1,4 i też w nie wcale gorszych warunkach... ogólnie uwarzam, że OK i oby tylko się rozwijało w górę nie w dół ;;;0))
Pozdrawiam i niech im sie wiedzie jak najlepiej ;;;0))
-
Widzę że to forum opanowała konkurencja/też ta co za trzaśnięcie drzwiami bierze 50 zł./.Ja dalej będę korzystał z jednej z najtańszych korporacji jaką jest Eko Taxi.A drzwiami trzaska tylko cham,który przyjechał do Warszawy dowartościować się.Marcinie zmień korporację,nie pasujesz do niej i do miasta Warszawy.
-
ja jezdze po 2,40 ale jak sie napije to jezdze z atu taxi po 1,20 i jest git.Eko to porażka totalna i jeszcze jezdzą po 1,40
-
Dobry wieczór!
Dziś robiłem porządek(częściowy raczej) w piwnicy.Mamy 2011rok,tak więc śmieci z przed ponad pięciu lat na śmietnik.Rolki z kasy fiskalnej z ........taxi.k++++RWA!
Jeżdziłem w Wawie.Od 17 do 24 w weekendy do2-3.Za 1.50.Były to czasy kombinowania Wieczorka z Fiatem i tym samym niepewność,że jako właściciel spłacanej Nubiry nadal trafię w pułapkę kolejnego kredytu(Fiat Marea.Multipla).Utarg (brutto) na godzinę wynosił ok 22 PLN.Wówczas koszt utrzymania 'biznesu"to 100 PLN dziennie.Auto na gaz,życia brak,zobowiązania.Kiedy zostało kilka rat pięcioletniego ebanego kredytu j>>>>>nąłem to na zawsze.Nigdy nie żalowałem.
PZDR
--
Eee,komputer!!!Angielska wóda :o)
-
eko taxi porażka, niepoważni ludzie! taksowka spóźia się 20 minut, dzwonie d nich co sie dzieje, a oni na to, że próbowali się skontaktować, bo taxi sie spozni, bo im brakuje samochodów (!? wtf ?!) i jesli nadal chce ta taksowke, to bedzie za kolejne 20 minut!!!!! pytam więc - czemu nie zadzwonili na moj nr kom (podalam moj nr a poza tym mieli takze moj nr firmowy - ze stacjonarnego, z ktorego dzwonilam), a facet na to, ze na ten drugi nie probowal juz dzwonic, a ze niby ten pierwszy nie odpowiadal, co jest BZDURAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czyli generalnie - maja klienta w głebokim poważaniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
nie polecam pracy w EKO TAXI - ani na centrali ani jako kierowca!!!
w centrali - niemiła kierowniczka,oszukuje na wypłacie! prezesi nachapali się kasy i mają każdego za nic, piją w pracy, wrzeszczą uważają się za PANÓW
pracujesz bez żadnej umowy, żadnego ubezpieczenia, płaca 9 zł za godzine w nocy!!!porażka
i jeszcze ci z wypłaty zabiorą bylebyś tylko nie zarobił za dużo
kierowcy zostają zawieszeni za byle co , krótkie czasy podjazdu szczególnie w dzień kiedy największe korki mają 15 minut. często sie spozniają
odradzam przyszłym pracownikom takiej pracy!!!!!omijajcie z daleka!!!
-
Gość: NiemiłyPracownik2
16.09.11, 10:47
Odpowiedz
Wiem kim jesteś!!!
-
Gość: NiemiłyPracownik
16.09.11, 10:42
Odpowiedz
Jeżeli tak Ci w życiu źle, to na kasach w Tesco non-stop kogoś potrzebują. A poza tym to nie komuna, nie ma obowiązku pracy. A po drugie, uważałbym z tymi bezpodstawnymi oskarżeniami.
-
Witam, czy ktoś może mi napisać jak wygląda na dzień dzisiejszy praca w EKO na swoim aucie? Ogólnie chodzi mi o ilość zleceń w dzień i w nocy, utargi średnie i co ogólna atmosfera w firmie?
Z góry dziękuję.
-
Oj totalna pomyłka. Nie potrafią znaleźć adresu, chociaż przez 20 minut twierdzą że taksówka zaraz będzie :/
Niestety nigdy więcej, lepiej zapłacić więcej ale dojechać do celu!
PORAŻKA!!!