Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Mazowieckie   Warszawa   Warszawa   Są jeszcze w stolicy ...

Są jeszcze w stolicy tani fryzjerzy?

Autor: tomaszvh 09.02.11, 18:19
Zrobiłem rundę po paru zakładach i ceny typu 30-50 zł za obcinanie to po prostu żenada. Miła pani, głaszcze się i zaprasza do zapisów... współczuję naiwnym, którzy dla poprawienia sobie humoru płacą takie stawki za fryzjerów.
Tymczasem szukam fryzjera w Warszawie do 20 zł - ma być szybko, higienicznie i bez głupawego zapisywania się (wszędzie gdzie dziś nie wszedłem pusto, w jednym salonie była 1 klientka, a poza tym miłe panie siedzą i zapraszają do zapisów, jedna to często tylko do zapisywania zatrudniona - z czego te zakłady się utrzymują, bo na pewno nie z legalnych usług...?).
Podobno na Woli jest fryzjer za 8 zł (tego adresu nie znam - nie to, że mnie nie stać, ale po co przepłacać?). Koło Wiatracznej znam za 18 zł, dobry zakład. Coś polecicie, do 20 zł?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.