Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Mazowieckie   Warszawa   Warszawa   Re: promedica24

Re: promedica24

Autor: Gość: MALGOSIA IP: 88.156.151.* 11.01.11, 22:27
I zeby nie było,że oczerniam PROMEDICE:Proszę Panstwa-praca w opiece to naprawdę ciężki kawałek chleba.Ja jechałam jako opiekunka-ale miałam pracować jako pomoc domowa.Niestety,nie fascynuje mnie gotowanie,sprzatanie itp itd.stąd moje niezadowolenie ze współpracy.Jestem pielęgniarką i potrafię się opiekować a nie"wypiekać" kulinarne specjały...:D Dlatego też proszę dokładnie zastanowić się,czy dadzą Państwo radę ogarnać dom plus opiekować się osobą chorą.Jezeli ktoś jest operatywny i potrafi:ok!-ja byłam nastawiona wyłącznie na opiekę.Dodam,ze moja kolezanka również współpracowała z PROMEDICĄ i tu akurat z sukcesem,więc:ILE LUDZI TYLE OPINII.
POZDRAWIAM,DOBRANOC!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.