Gazeta.pl   Forum   Edukacja   English only   słownik medyczny

słownik medyczny

Autor: kromka-international 07.01.12, 17:20
Witam! :)
Zastanawiam się nad kupnem słownika jw... Jest to coś takiego co kupuje się raz na całe życie, dlatego chciałabym podjąć właściwą decyzję. I tutaj pytanie - co radzicie?

Znalazłam coś takiego:
elsevier.pl/ksiazka_medyczna/dorland-medyczny-slownik-angielsko-polski-polsko-angielski
Dorland Medyczny słownik angielsko-polski, polsko-angielski
Wydawca twierdzi: "Jest to pierwsze polskie wydanie jednego z najlepszych na świecie słowników medycznych, który wyznacza standardy w tym obszarze od ponad 110 lat."
Wiem, że wydawca jest od tego, żeby chwalić, ale brzmi obiecująco. Załączone kilka stron też wygląda bardzo dobrze. Słownik oprócz ang-pol i pol-ang jest też ang-ang, co dla mnie jest dużym plusem.

Bardzo dobre opinie ma też słownik
www.wydawnictwopzwl.pl/literatura-specjalistyczna/ksiazki/prd,podreczny-slownik-medyczny-polsko-angielski-i-angielsko-polski,rid,9779.html
"Podręczny słownik medyczny polsko-angielski i angielsko-polski" P. Słomski, P. Słomski.
Niestety nie znalazłam żadnych skanów, żeby zobaczyć jak wygląda w środku. Czy ktoś z Was ma go może? Czy jest on także ang-ang?

Liczę na pomoc.

Pozdrawiam,
Kromka
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.