Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Podlaskie   Białystok   Ani żywego ducha. Galerie hand...

Komentarze do artykułu

Ani żywego ducha. Galerie handlowe znów mają problem

Podobno początkowo strażacy zbagatelizowali sygnał o bombie w Galerii Podlaskiej, bo wiedzieli, że tam i tak klientów nie ma - ponuro żartują najemcy lokali w galerii przy ul. Wysockiego. Sytuacja ich oraz przedsiębiorców z wielu innych białostockich galerii nie jest wesoła. Wciąż borykają się ze zbyt wysokimi czynszami za wynajem

Ani żywego ducha. Galerie handlowe znów mają pr...

Autor: szukamwlesie 10.02.12, 09:17
W roku 2010 latem bezskutecznie usiłowałem wynająć lokal w Galerii Podlaskiej na prowadzenie biura usług finansowych (głównie leasing). Właściciele galerii byli kompletnie nie zaiteresowani kontaktem ze mną. Po wielu telefonach i kilku mailach na które nie otrzymałem odpowiedzi zostawiłem sprawę i wynająłem lokal w innej części miasta. Teraz narzekają że lokale stoją puste? W 2010 roku też tak było, ale jak widać sytuacja wyniak nie tylko z braku zainteresowanych najemców.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.