1 Gdzie ja się upieram? Jka spotkam muzułmanina który nie zna arabskiego to spytam się o to samo co ciebie. Tyle, że ty nie odpowiadasz na pytanie
2 Nie odpowiadasz na pytania. Czy ty wiesz dlaczego ejstes za mszą lacińską. Wszyscy wiedzą że ma byc ona fakutaltywna, tylko dlaczego ty to popierasz. Na to proste pytanie odpowiedzi nie widzę
3 Nie pisz o mnie jeśli nie znasz faktów. Zwyczajowo nie kmentuje klejnych bzdur i przypuszczeń które wspominają różni idioci w necie więc więcej nie napiszę. Nie wiem czy wcześniej to zauwazyłeś, widzę że nie.
Podsumowując syrenko. czy ty wiesz dlaczego jesetś za mszą łącińską czy nie?????????????????????????????
--
"(nazi)kotwicz IP: *.teradyne.com napisał:
niemcy [w 1939 roku z Hitlerem], z niemcami tez mozna bylo sie porozumiec......"
Dlatego zwalczaj faszyzm, aby tacy ludzie jak kotwicz znowu nie doprowadzili do komór gazowych
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.