Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Publicystyka   Duży Format   pozew zbiorowy - Zabk...

pozew zbiorowy - Zabka Polska SA

Autor: ajent.karczmarczyk.pioro 12.10.10, 18:47
Jestem ajentem sklepu Żabka od 5 lat przez cała swoja współpracę z
fimą prowadzilam nie naganie 3 sklepy. Byłam nagradzana i przedstawiana
jako wzor dla innych ajentow. Przestałam być taka kiedy zaczęłam
głośno mówic co dzieje się w firmie źle na nie korzyść ajentów. W
ciągu dwóch godzin została wyczyszczona firmowa poczta mailowa abym nie
mogła dochodzic swoich roszczeń na drodze Sadowej.
W chwili obecnej zniszczyla mnie szefowa regionu zmuszajac do
zamknięcia sklepu. Blokujac moje srodki finasowe ( ok 10 tyś zł) ktore otrzymywałam z firmy za
prowadzenie sklepow. Bylam szantażowana przez szefową regionu
Panią Jadwigę Brzozowską i Partnera ds sprzedazy do rozwiaznia umowy
na nie swoją korzyść. Z dniem 30.09.2010 zmuszono mnie do zamknięcia sklepów gdyż
nie pozwolon pobrać gotowki na opłacenie koncesji na sprzedaż alkoholu.
Do moich oplat miesiecznych doliczano mi faktury wystawione nie zgodnie z prawem! Co pogrążało mnie jeszcze bardziej.( rozliczenie wody na podstawie licznika bez leglizacji ok 5 tys ) doliczyli tez mi podnajem lokalu który nie jest mój, znajduje sie na ul Targowej 80/82 Freshmarket. W chwili obenej zostawili mnie w 5 miesiacu ciąży (zagrożonej) z wielkim długami i podatkami. Na dzień dzisiejszy dostarczyli do sklepu kosze i każą mi je pakowac i dźwigac cieżary nie ptrzac na mój stan zdrowia. Zostalam w chwili obecnej sama na sklepie z nienarodzonym dzieckiem i nie wiem co mam dalej począć gdyż nie stac mnie na pracownikow. Stałam się bankrutem dzieki ŻABKA POLSKA. Przez tyle lat współpracy bylam nagradzana jako jedna z lepszych ajentow za pracowitość pomysłowość i
zangażowanie w sprawy firmy. Moje kłopoty zaczeły sie gdyż nie spodobałam sie nowej szefowej makroregionu gdy mowiłam głosno o problemach nowej sieci sklepów FRESHMARKET gdzie Ona jest osobą odpowiedzialną.

Wydaje mi się, ze jest to powzana sprawa nie jestem sama z tym probleme
i sa to długi rzedu klikadzisiat tysiecy. Ludzie tracą mieszkania, dorobek
całego życia BŁAGAM WAS O POMOC

Chwili obecej firma Żabka Polska wstrzymała też rachunki moich
pracowników ktorzy opłacili w sklepie i zostali bez srodków do życia.

Po nakreceniu reportażu przez Warszawska telewizje ( poinformuje o dacie emisji) wymieniono mi zamki w sklepach. Zabka Polska nie chciała zabrać głosu jako strona czy czegoś sie boi .............? ma coś na sumieniu .............?

BARDZO PROSZE O KONTAK ABYSMY WSPOLNIE MOGLI COŚ ZROBIĆ
AGNIESZKA KARCZMARCZYK PIORO

696-854141
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.