bella27112
20.11.19, 00:40
Mam taki problem z psem. Pies jest w typie yorka mieszaniec i teście nie pozwalają mi trzymać go w domu dla mnie to chore bo odrazu było mówione że taki pies nie nadaje się do budy. Jest z drugim psem kundlem ale on ma normalnie sierść a ten mój no jak yorki długie włosy i nic poza tym więc nie wiem co mam zrobic żeby wkoncu przejzeli na oczy ze taki pies nie nadaje się do budy. Nie mogę narazie się wyprowadzić więc nie wiem co mam zrobić nie chce by ten pies był w budzie. Nawet nikt mnie nie zapytał o zdanie czy na zimę pies ma być w budzie. Sami sobie podjęli taka decyzję a ja już nie mam nic do gadania mezowi to na rękę bo nie chce też psa w domu. Czuję się załamana. Buda niby ocieplona maja ciepło niby ale ja widzę że ten pies się tylko męczy jest mu zimno... Ale oni mają to w dupie. Twierdzą że są we 2 to jej ciepło. Nie wiem naprawdę nie zgadzam się żeby taki pies był w budzie bo poprostu to nie pies do budy. Pomocy. W lato była bo mieli remonty wszystko i sami też sb podjęli żeby tam była w lato i była byli jej zimno w nocy i nad ranem jak już były te zimne poranki cała się trzesla. No to jest przykre... Jestem załamana.